Als u zoekt naar muziek voor films dan bent u bij Stephield aan het juiste adres. Stephield maakt al jaren muziek voor films. Hij heeft een eigen website waar veel informatie op staat. Deze website vind je door de volgende link aan te klikken: stephield-music.nl Waarschijnlijk heeft iedereen al wel eens ervaren hoe belangrijk muziek is bij een film. Zo niet dan is deze ervaring heel gemakkelijk op te doen. Als u ‘s avonds terugkomt van het werk en lekker op de bank bent beland, kunt u eens een film opzetten. Net op het moment dat het heel erg spannend begint te worden, legt u uw handen op uw oren. De muziek valt dan weg. U zult ervaren dat met het wegvallen van de muziek, ook een heel stuk spanning wegvalt. En dat is natuurlijk jammer van de film. Muziek maakt films namelijk helemaal af. Niet alleen op spannende momenten, maar bijvoorbeeld ook als er een treurig stuk wordt afgespeeld. Vaak gaat dit samen met langzame, verdrietige muziek. Of u hoort dat het buiten regent. Muziek voor de film is als slagroom op de taart. Filmstukken waarbij verliefdheid of andere euforische gevoelens centraal staan, gaan vaak gepaard met vrolijke, snelle muziek. Wanneer muziek voor films wordt gebruikt, zult u merken dat u veel sneller echt wordt meegenomen in de film. 

Muziek voor film bij Stephield

Stephield is een afgestudeerde componist en producer. Hij maakt muziek passend bij de film. Hierbij zorgt hij altijd dat de emotionele lading van de film wordt overgebracht naar de kijker/luisteraar, middels de muziek. Hierdoor wordt de boodschap van de film versterkt en komt het duidelijker over bij de kijker/luisteraar. Een gevolg hiervan is dat de kijker/luisteraar meer empathie ervaart en zich waar mogelijk zelfs kan conformeren aan de situatie die de film schetst. Stephield beschikt al over heel veel bestaande, zelf ontworpen muziek. Mocht u voor uw film nou toch muziek nodig hebben welke nog niet is gecomponeerd, dan biedt Stephield ook mogelijkheden. Stephield kan namelijk de muziek voor een film op maat maken, naar uw wens.  Niet alleen biedt Stephield muziek aan voor films. Ook biedt hij muziek aan voor reclames en documentaires. De muziek voor films die Stephield componeert, is gebaseerd op muziek van bekende voorgangers. Stephield heeft veel geluisterd naar bekende, ervaren componisiten. Hier is hij dan ook door geïnspireerd. De muziek voor films van Stephield zijn gebaseerd op muziek van de volgende bekende componisten:

  • Clint Mansell
  • Howard Shore
  • Hans Zimmer

Contact met Stephield

Stephield is gevestigd in Bodegraven. Hier werkt hij ook aan zijn muziek voor films. Bodegraven ligt ten oosten van den Haag, vlak boven Gouda. Bodegraven is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Op de website van Stephield vindt u rechtsboven de button ‘contact’. Hier heeft u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. U kunt een vraag of boodschap achterlaten en ook uw e-mailadres noteren. Zo kan Stephield reageren middels een e-mail. De website van Stephield is overigens ook beschikbaar in het Engels. Daarnaast kunt u Stephield telefonisch bereiken op 06-11860094. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijkt uit naar een prettige samenwerking.