Rijles aanbieders zijn er natuurlijk genoeg. Overal zijn rijscholen en ze verschillen vaak best nog wat qua prijs en kwaliteit. Natuurlijk wil je een goede keuze maken voor een goede partij die niet te duur is, maar wel kwaliteit levert. Je wilt natuurlijk ook niet teveel tijd kwijt zijn aan de rijlessen, want voor elke les betaal je ook weer apart. Dus het beste kun je ook even op internet kijken wat de ervaring van anderen is met de vele verschillende rijscholen. Ik was op zoek naar rijles in Amsterdam en kwam uit bij rijschool classic. Ik heb hier hele goede ervaringen mee en in een mum van tijd leerde ik er goed rijden en haalde ik uiteindelijk in een keer mijn rijexamen! Ik heb nu dus lekker mijn rijbewijs en dankzij de rijles in Amsterdam kan ik ook echt goed rijden. In Amsterdam leer je het natuurlijk het beste: het is er druk en er zijn veel zaken om naar te kijken en rekening mee te houden. De mensen van rijschool classic hebben me daar goed op voorbereid en daardoor was ik in staat in een keer te slagen: super fijn! Kijk ook eens op rijschoolclassic.nl. 

Hoe is het om rijles te hebben in Amsterdam? 

Het is nogal anders om in Amsterdam rijles te hebben of elders in het land. Bijvoorbeeld buiten de grote steden is het veel rustiger en zijn er minder conflictsituaties. Daarom zou het ook kunnen dat jij kiest voor rijles buiten Amsterdam. Ik wilde echter deze uitdaging wel aangaan, en het is gewoon makkelijk als je rijschool dichtbij zit zodat je niet lang hoeft te reizen voor een rijles. Dat is het grote voordeel van rijschool classic: zij pikken je ook overal in Amsterdam op om zo een uur te rijden en zelfs kun je soms nog wat rekening mee houden waar je naartoe rijdt. Zo is het effectief en efficiĆ«nt om rijles te hebben in Amsterdam! Ik koos bij deze rijschool voor een rijlespakket. Omdat ik nog helemaal niet kon rijden koos ik voor 30 lessen en dat bleek precies goed te zijn. Enkele voordelen van deze rijschool vond ik: 

  • De persoonlijke ondersteuning die je krijgt
  • Hoge slagingspercentages
  • Rijles middenin de stad Amsterdam 
  • Vrijblijvende intake rijles van 1,5 uur waarbij je ook wordt geadviseerd welk pakket bij je past

Al met al kon ik een goede keuze maken vooraf en had ik een goed gevoel bij deze rijschool. Ik ga nu ook echt zelfverzekerd de weg op, in en buiten Amsterdam en ben erg blij dat ik les heb gehad bij deze rijschool waardoor ik nu in bezit ben van mijn rijbewijs B en kan gaan en staan waar ik wil. 

Wil jij je ook inschrijven voor rijles in Amsterdam? 

Ik kan me voorstellen dat je ook hebt besloten rijles in Amsterdam te willen. Op de site van rijschool classic kun je je direct inschrijven en dan wordt er een afspraak met je gepland. Je kunt ook vragen of de rijschool contact met je wil opnemen, als je misschien nog wat meer informatie wilt of een intake rijles wilt inplannen. De mensen zijn er heel aardig en zenuwen zijn normaal! Ze weten er altijd goed mee om te gaan dus geen zorgen: gewoon doen!