Als er iets is wat nooit stil staat, dan is het de tijd. En daarom verkoopt bensontrade prachtige horloges. Deze zijn te vinden in hun webshop bensontrade bensontrade verkoopt horloges van diverse merken. Later in dit artikel zal ik een paar merken hiervan benoemen. Een klokje staat iedereen mooi. Ze zijn er namelijk in verschillende maten, soorten en kleuren. Het is een leuke accessoire en het maakt de outfit helemaal compleet. Daarnaast kun je middels een horloge jezelf erg gemakkelijk uitdrukken. Het soort klokje om je arm zegt iets over je stijl. Wil je een tijdloos klokje dat over tien jaar ook nog prachtig staat? Of gaat je voorkeur uit naar een heel modern klokje? De stijlen van horloges veranderen continu. Hier speelt bensontrade goed op in. 

Verschillende soorten horloges bij bensontrade

Bij bensontrade worden verschillende horloges verkocht. Het verschil zit ‘m onder andere in de bandjes. Deze zijn van leer, kunststof of rubber. Een smalle band of juist een brede band. Een lang bandje of juist een wat kortere voor de smalle pols. Daarnaast zit het verschil ‘m ook in de klokjes. Er was een tijd dat de klokjes zo groot mogelijk moesten zijn. Zo’n vijf jaar terug was dit helemaal in de mode. Het stond erg stoer. Tegenwoordig zien we veel ronde klokjes met een rustige wijzerplaat of juist een hele drukke wijzerplaat. En wil je deze dan in een lichte kleur of juiste een donkere kleur? Ook zien we tegenwoordig vierkante klokjes. Deze hebben vaak een wat sportievere uitstraling. De horloges van bensontrade zijn allemaal van goede merken. De volgende merken horloges worden onder andere verkocht bij bensontrade:

  • About Vintage
  • Damasko
  • Escada
  • Locman
  • Panzera
  • Seiko
  • Tag Heuer
  • Van Speyk
  • Zeppelin

Het ruime aanbod aan horloges zorgt ervoor dat er voor iedereen wel wat leuks bij zit. De horloges kunnen online besteld worden. Het bedrijf bensontrade is gevestigd in Groesbeek, in de buurt van Nijmegen. Ze leveren horloges over de hele wereld. Deze worden binnen Nederland zelfs gratis verzonden! bensontrade is een officiële dealer. Je kunt dus met een gerust hart een horloge bestellen op hun website. bensontrade is begonnen als klein familiebedrijf maar tegenwoordig is het een bekend begrip in de wereld van de klokjes.

Contactgegevens

De horloges kunnen via de webshop besteld worden. Hiervoor moet je klikken op het kopje ‘horloges’. Vervolgens selecteer je de horloges die je mooi vindt en kun je deze afrekenen. Zelf heb ik het volgende model horloge besteld: “Damasko DA 34 Black”. Dit horloge kost €1260 en werd binnen vier werkdagen geleverd. Het horloge was erg goed verpakt. Dit vond ik een prettig idee. Het was dus ook geen verrassing dat het horloge compleet in originele staat zonder barsten of wat dan ook werd geleverd. In de doos trof ik een retourformulier aan, voor als ik het horloge zou willen ruilen. Dit was niet het geval. Ik had veel moeite met het uitkiezen van het juiste horloge. Er is zo veel keuze dat ik door de bomen het bos niet meer zag, maar dit is natuurlijk iets goeds. De horloges zien er allemaal mooi uit, maar ik ben toch er blij dat ik voor deze heb gekozen.