Waar kan ik whiteboardverf kopen?Een whiteboard is ontzettend handig. Middels een speciale stift kun je op het whiteboard schrijven of tekenen en daarna kun je het gemakkelijk weer uitwissen met een stoffen doek of wisser. Whiteboards worden veel gebruikt als schoolbord, maar ook op kantoren zie je een whiteboard vaker terug. Het is handig om te gebruiken als je bijvoorbeeld iets uit moet leggen middels een tekening of om belangrijke steekwoorden op te schrijven. Whiteboards zijn echter ook populair in het huishouden. Schrijf bijvoorbeeld elke dag op welke klusjes er thuis gedaan moeten worden, of laat je kinderen creatief bezig zijn met hun eigen whiteboard. Heb je echter behoefte aan een groot whiteboard, of wil je van een bepaald oppervlak een whiteboard maken? Dan kun je ook speciale whiteboardverf kopen. Middels whiteboardverf kun je nagenoeg elk oppervlak omtoveren tot een whiteboard waar je naar hartenlust op kunt schrijven of tekenen. 

Whiteboardverf koop je bij magneet-verf.nl 

Ben je op zoek naar whiteboardverf? Dan kun je deze vinden bij magneet-verf.nl. magneet-verf.nl is de specialist op het gebied van whiteboardverf en andere speciale verven. Whiteboardverf bestaat uit twee verschillende componenten die je eerst met elkaar dient te vermengen voordat je het kunt aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het mengen van epoxy. Wanneer de twee componenten van de verf goed zijn vermengd en de verf dikker is geworden, kun je het gaan aanbrengen. Je kunt het aanbrengen op elk glad oppervlak. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele muur verven, om een heel groot whiteboard te maken. Dit is bijvoorbeeld handig in een klaslokaal. Je kunt dan de hele muur benutten om belangrijke informatie op te schrijven voor je leerlingen. Je kunt echter bijvoorbeeld ook een tafelblad beschilderen met whiteboardverf. Zo hebben je kinderen een eigen tekentafel waar ze op kunnen tekenen, zonder dat ze de tafel daadwerkelijk bevuilen. Je veegt de tafel namelijk zo weer schoon. Deze speciale verf is bij magneet-verf.nl te koop in een witte en een transparante afwerking. Een normaal whiteboard is natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, gewoon wit. Wanneer je echter een whiteboard in een andere kleur wilt, dan kun je het oppervlak dus eerst beschilderen in de gewenste kleur en daarna afwerken met de transparante verf. Deze transparante verf is bijvoorbeeld ook te gebruiken in combinatie met magneetbordverf. Zo kun je van je muur of ander glad oppervlak dus een magneetbord en een whiteboard maken in elke gewenste kleur. De mogelijkheden zijn dus echt eindeloos met de speciale verf van magneet-verf. Je kunt in de online winkel van magneet.verf.nl echter voor veel meer terecht dan enkel whiteboardverf. Ze verkopen er bijvoorbeeld ook: 

  • Magneetverf 
  • Schoolbordverf 
  • Grondverf 
  • Vernis 

Als jij je muren of je tafels dus een flinke make over wilt geven, die ook nog eens erg handig is, kijk dan op magneet-verf.nl. Ze verkopen er verschillende soorten verf, waarmee je je muren kunt omtoveren in een beschrijf baar oppervlak. Wat dacht je bijvoorbeeld van schoolbordverf? Deze verf is er zelfs in drie verschillende kleuren, waardoor je een schoolbordwand kunt maken die ook nog eens erg goed bij de rest van je interieur past. Ook magneetverf vind je bij magneet-verf.nl. Deze verf is te combineren met schoolbordverf of whiteboardverf om een magnetisch en beschrijf baar oppervlak te maken van elk glad oppervlak dat je maar kunt vinden. 

Bestel je verf nu online bij magneet-verf.nl 

Wil jij van je gladde muren of van je bureau ook een beschrijf baar whiteboard maken? Beschilder het dan met de whiteboardverf van magneet-verf.nl. Kijk op https://www.magneet-verf.nl/whiteboardverf voor het volledige aanbod en de verschillende mogelijkheden.