Een jaar geleden zijn mijn vriend en ik beide minder gaan werken. Wij hadden beide allebei een voltijdbaan en dat begon ons op een gegeven moment tegen te staan. Wij kwamen namelijk nauwelijks nog toe aan het doen van leuke dingen en dat was ons een doorn in het oog. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om onze uren te verminderen. Dat bleek voor ons beide te kunnen en dus hebben wij dit meteen gedaan. Een van de dingen die je dan al snel merkt, is dat je vaste lasten een groter deel gaan vormen van je totale kosten. Je krijgt minder geld binnen en je bent bovendien meer thuis waardoor je dus relatief meer voor je vaste lasten moet betalen. In dat geval is het heel verstandig om te gaan kijken of je dezelfde hoeveelheid energie misschien ook elders kunt krijgen. Wij gingen daarom kijken of energie overstappen iets voor ons was. Wij wilden al eerder van energie overstappen, maar daar hadden wij nooit de tijd voor gehad. Nu wij eindelijk meer vrije tijd hadden, hadden wij ook meer tijd om te kijken of het energie overstappen voor ons lucratief kon zijn. Als ik er nu op terugkijk, vind ik het bijna naïef van ons om te denken dat het energie overstappen niet lucratief zou zijn voor ons. Wanneer je namelijk de tarieven van de diverse maatschappijen met elkaar vergelijkt, kun je zien dat je per jaar al snel vele honderden euro’s kunt besparen op je energierekening. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen en ik ben daarom ook blij dat wij besloten hebben om uiteindelijk het energie overstappen door te zetten. Wij gingen namelijk uitgebreid bedrijven met elkaar vergelijken en wat wij toen zagen, was dat wij al vele jaren veel meer betaalden dan eigenlijk zou hoeven. Vandaar dat wij ook meteen de overstap hebben gemaakt.

Hier kun je eenvoudig bekijken of van energie overstappen geld bespaart

Wij zijn niet mensen die iedere euro drie keer omdraaien voordat we hem uitgeven, maar wij vinden het ook onnodig om meer voor iets te betalen dan nodig is. Vandaar dat wij nu altijd kijken of wij weer van energie overstappen moeten of niet. Een heel handige tool die wij daar altijd bij gebruiken, is de site van Energievergelijk. Deze site heeft alles wat u nodig heeft om te bekijken of het energie overstappen de moeite waard is. Ik heb deze site als een van mijn favoriete sites opgeslagen en dankzij deze site heb ik al heel veel geld kunnen besparen. Wij gingen namelijk dankzij deze site van energie overstappen en dat heeft ons nu al vele honderden euro’s bespaard. Vandaar dat het mij ook een goed idee leek om even wat over deze site te schrijven zodat u ook kunt zien of u misschien voordeel kunt pakken door van energie overstappen te gaan. U kunt op deze site uw gegevens invullen en vervolgens krijgt u dan te zien hoeveel geld er voor u te besparen valt.

Deze site is een echte aanrader

Ik ben blij dat ik op deze site gekeken heb omdat wij nu heel veel geld kunnen besparen. Wij kijken ieder jaar in december weer even op deze site omdat je namelijk ieder jaar kunt overstappen. Wanneer je dit doet, weet je zeker dat je nooit teveel voor je energie betaalt. Kortom:

  • kijk even op de site van Energievergelijk.weebly.com
  • vul hier uw gegevens in
  • bekijk hoeveel u kunt besparen en stap vandaag nog over

Wij raden deze site van harte aan. Als u geld wilt besparen, kunt u hier uw kans grijpen!