Het leven is al duur genoeg. Een uitspraak die met regelmaat te horen is wanneer er een aankoop overwogen moet worden. Maar voor sommige mensen, zoals wij, is het leven niet duur genoeg. Het is juist veel te duur. Daarom hebben we een website opgezet voor mensen die net wat minder geld hebben, die net ouders zijn geworden of die net een baan of uitkering verloren hebben. Want laten we eerlijk zijn: het is niet zo dat de uitgaven wachten tot het moment komt waarop jij wel geld of tijd hebt. Uitgaven moeten soms gedaan worden en zeker bij witgoed is het vaak een kwestie van haast. Kies je dan voor gebruikt witgoed? Nee, natuurlijk niet. Dan betaal je misschien wel aanzienlijk minder geld, maar je weet nooit zeker wat je in huis haalt, behalve de problemen van een ander. Daarom raden wij op onze website b-keus witgoed aan. En aangezien we de kans kregen om een stuk te schrijven voor deze website, willen we ook hier b-keus witgoed eens in de schijnwerpers zetten. Hoe zou jij het vinden wanneer je eindelijk die nieuwe wasmachine of koelkast kon kopen, maar dan voor minder dan de helft van de prijs? Zonder dat er addertjes onder het gras zitten? Want dat is concreet wat b-keus witgoed is. Maar veel mensen kennen het niet en laten daarom b-keus witgoed liggen.

Minder geld – b-keus witgoed biedt kwaliteit en uitkomst

Wanneer je even wat minder geld hebt – of gewoon minder geld uit wilt geven – dan is b-keus witgoed een geweldige optie. Het is dezelfde kwaliteit als het witgoed in de winkels dat je kent, maar het is iets beschadigd, heeft een verkleuring of heeft een kleine afwijking. Het b-keus witgoed is echter altijd volledig functioneel en kan direct gebruikt worden. Het is een cosmetisch iets, het is iets waar je geen problemen van ondervindt. Je merkt alleen dat de prijs een stuk lager is. De mensen die op onze website lezen over b-keus witgoed, bestellen vaak direct iets en zijn zeer tevreden. Een website voor b-keus witgoed die we steevast aanraden, is De Witgoed Outlet (dewitgoedoutlet.nl). Daar vind je onder andere:

  • Wasmachines
  • Koelkasten
  • Combimagnetrons
  • Ovens

Dat het zogenaamd een mindere keuze is, klopt dus niet. Het gaat om de functies en de werking van het witgoed, niet om het uiterlijk. Niet overtuigd? Hoe vaak kijk jij op een dag naar de achterkant van je wasmachine of geniet je van het uitzicht op de zijkant van je oven? Grote kans dat je nu ineens beseft dat het helemaal geen slechte keuze is.

Tweedehands, is dat wat?

Op onze website raden we tweedehands spullen af en we zijn daar vaak op aangevallen. We weten goed dat deze winkels op het moment erg in trek zijn en we begrijpen dat het aantrekkelijk is om hier te winkelen. Maar wanneer het gaat om witgoed, machines en apparatuur, dan is het verstandiger om te kijken naar de opties waarbij je zeker weet dat de kwaliteit van de apparaten wel helemaal in orde is. Je wilt niet met de problemen van een ander komen te zitten en je wilt zeker niet binnen een week weer op zoek moeten naar apparatuur omdat het niet blijkt te werken. Dat is de reden waarom we dit afraden. Kun je kleding, kleren of servies kopen dat gebruikt is? Helemaal goed, maar zorg er dan wel voor dat je eerst grondig kunt controleren of alles in orde is en of je het ook direct kunt en wilt gebruiken in je huis.