Na jarenlang proberen zwanger te worden, werden wij verrast met de komst van onze twee lieve meiden. Twee gezonde kinderen ontvangen is de grootste droom die voor ons uit heeft kunnen komen. Dat het voor ons in hun eerste levensjaar niet altijd even makkelijk is geweest, dat hebben we voor lief erbij genomen. Het feit, dat ze één jaar zouden worden, wilden we dan ook niet stilletjes voorbij laten gaan. We besloten een zaaltje te huren en een groots feest te geven. Een grote viering met alles erop en eraan, alle toeters en bellen. In ons hoofd zagen we een mooie zaal vol met Feest balloons, mooie ballonnenbogen en uitbundige versieringen. Maar hoe we het beeld uit onze hoofden konden krijgen en konden vorm geven in de werkelijkheid, bleek al snel ons organisatievermogen te boven te gaan. We zijn op zoek gegaan naar een bedrijf, dat ons kon helpen om het eerste feestje van de meiden te organiseren met Feest balloons in de hoofdrol. Het eindpunt van onze zoektocht was Dinger productions.

Feest balloons in de hoofdrol

Het thema van het verjaardagsfeestje moest ‘ big party’ worden en wat ademt nou meer de sfeer uit van groot feest dan ballonnen? Bij Dinger-productions.nl hadden we genoeg keuze uit het uitgebreide assortiment van Feest balloons:

  • ballonnen togen;
  • ballonnen pilaren;
  • ballonnen tafeldecoraties;
  • helium ballonnen;
  • en dat alles is mogelijk met een zelf gekozen bedrukking op de ballonnen.

Het fijne van de medewerkers van Dinger productions is, dat zij niet alleen alles weten over hun aangeboden diensten en producten. Zij zijn ook bereid geweest om mee te denken over de invulling van het verjaardagsfeestje: Hoe we het zaaltje het beste konden inrichten, welke Feest balloons waar het beste tot hun recht zouden komen, hoe we het feestje zo ‘kind-gericht’ mogelijk konden invullen, welke muziek het beste zou passen bij het feestje en ze dachten zelfs mee over de hapjes, die we konden serveren! We kozen voor een thema van roze en goud en zoals afgesproken zouden de Feest balloons de hoofdrol spelen. Daar was niks te veel mee gezegd! Buiten het zaaltje hadden we een grote ballonnenboog van roze en gouden ballonnen. Ook boven de candy table kozen we voor een grote ballonnenboog. Bij de ingang van het zaaltje hadden we twee grote ballonnen pilaren met bovenop elke pilaar een grote folie ballon in de vorm van een echt prinsessen kasteel. Op elke tafel hadden we een decoratiestuk, dat bestond uit verschillende maten ballonnen met bovenop een kasteeltje in folie-uitvoering. En door de hele zaal hingen helium Feest balloons met roze en gouden lintjes tegen het plafond. Deze ballonnen waren bedrukt met de namen van de meiden en een grote 1. De zaal zag er sprookjesachtig mooi uit. Dit hadden we zonder Dinger productions nooit voor elkaar kunnen krijgen. En wat was het fijn, dat wij dit helemaal uit handen hebben kunnen geven.

Gedenkwaardig eerste verjaardagsfeestje

Toen de twee jarige jetjes de zaal betraden, zagen we de verwondering in hun ogen. Ze klapten in hun handjes van blijdschap en dansten rondjes in de zaal. Iedereen die op het feestje aankwam was onder de indruk van de aankleding van het zaaltje. De kinderen die aanwezig waren, renden blij heen en weer en speelden met de Feest balloons die aan het plafond hingen. Het was een groot succes en een eerste verjaardagsfeest om nooit te vergeten. We zijn Dinger productions enorm dankbaar en houden hen in het achterhoofd voor het eerstvolgende grote feest dat voor onze deur staat: onze trouwerij in het voorjaar van 2020!