Wil jij ook graag van die prachtig lange, gekrulde wimpers? Mooie wimpers laten je ogen echt stralen. Nu zijn er mascara’s en andere middeltjes die dit voor je kunnen doen, maar dat kost tijd en kan schadelijk zijn voor je wimpers en je ogen. Een lash lifting kan dan uitkomst bieden. Lash lifting is een techniek waarbij de wimpers als het ware gelift worden door het gebruik van siliconen pads die de wimpers één voor één omhoog liften. Daardoor lijken de wimpers langer en meer gekruld en krijg je in één oogopslag een frissere blik. Het is dan niet meer nodig om je wimperkruller of mascara te gebruiken om je ogen een extra accent te geven. Nu ben ik zelf iemand die hele korte en dunne wimpers heeft, dus wilde ik lash lifting in Amsterdam laten doen om mijn ogen er meer uit te laten springen.

Lash lifting in Amsterdam laten doen bij Lashes, Brows & Nails

Goed, ik wilde dus heel graag een lash lifting in Amsterdam laten doen bij een goede salon. Na wat zoeken ben ik Lashes, Brows & Nails tegengekomen. Dit is een fijne salon in Amsterdam waar ik uiteindelijk mijn lash lifting heb laten doen. Het was even zoeken naar een goede salon voor lash lifting in Amsterdam, maar ik ben blij dat ik Lashes, Brows & Nails heb gevonden. Lashes, Brows & Nails is een beautysalon in Amsterdam die verschillende behandelingen aanbiedt:

  • Lash lifting
  • Microblading
  • Nagelstyling

Bij Lashes, Brows & Nails kun je dus voor meer dan alleen lash lifting in Amsterdam terecht. Persoonlijk had ik zelf nog geen ervaring met lash lifting. Ik vond het aan het begin wel spannend toen ik voor het eerst de salon in stapte. Gelukkig was de dame die de behandeling uitvoerde erg vriendelijk en stelde ze mij op mijn gemak. Ze legde uit wat een lash lifting precies inhoudt en hoe het in zijn werk zou gaan. De behandeling duurde uiteindelijk niet heel lang. Na ongeveer een uur zat de behandeling er alweer op. De schoonheidsspecialiste legde me daarna nog het een en ander uit over mijn nieuwe gelifte wimpers. Volgens haar zouden de wimpers zo’n tien weken moeten blijven houden en zelfs bestand moeten zijn tegen water en vocht. Toen ik in de spiegel keek zag ik meteen dat ik een frissere blik had. Mijn wimpers lijken een stuk langer en voller en er zit een mooie krul in. Ik was erg tevreden met het resultaat en ben dan ook blij dat ik een lash lifting in Amsterdam bij Lashes, Brows & Nails heb laten doen.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Nadat ik een lash lifting in Amsterdam bij Lashes, Brows & Nails heb laten doen, kreeg ik veel complimenten van vriendinnen over mijn mooie wimpers. Volgens mijn vriendinnen lijken mijn ogen groter en heb ik een frissere blik. Zelf merk ik ook dat ik ‘s ochtends veel sneller klaar ben, daar ik geen wimperkruller en mascara meer nodig heb om mijn wimpers langer en voller te laten lijken. Dit scheelt mij enorm veel tijd voor de spiegel in de ochtend en in de avond met het reinigen van mijn gezicht. De wimpers blijven inderdaad erg lang houden, waardoor ik slechts eens in het kwartaal terug hoef. Dit doe ik voortaan samen met mijn vriendinnen, die speciaal voor een lash lifting naar Amsterdam komen. Zij zijn inmiddels na het zien van mijn wimpers ook overtuigd. Wil jij ook een lash lifting laten doen bij Lashes, Brows & Nails? Maak dan direct een afspraak via lashesandbrows.nl.