Klantenservice Dong Energy bereikenOp zoek naar de klantenservice van Dong Energy? De kans bestaat dat u deze niet kunt vinden. Dong Energy is namelijk de oude naam van de energieleverancier die tegenwoordig Orsted heet. Er zullen echter genoeg mensen zijn die ooit een contract hebben afgesloten bij Dong Energy. Dan is het goed mogelijk dat u op zoek bent naar de klantenservice van Dong Energy. Om het u gemakkelijk te maken kunt u de contactgegevens gratis vinden op https://deklantenservice.nl/dong-energy/. Dong Energy is van oorsprong een Deens bedrijf, dat omgedoopt is tot Orsted. De naam Dong Energy komt oorspronkelijk van een Deens gasbedrijf. In de afgelopen jaren zijn diverse bedrijven samengevoegd en heeft het originele bedrijf een andere naam gekregen. In heel Europa zijn tegenwoordig energiebedrijven actief die groene energie leveren. Dat geldt ook voor Dog Energy/Orsted. Hieronder leest u meer over het afsluiten van een abonnement bij het voormalige Dong Energy. Hierover kunt u uiteraard contact opnemen via de klantenservice van Dong Energy. Voor veel mensen is de wereld van energie een relatief onbekende. Wij helpen u graag verder beter wegwijs te worden in de energie en zo de beste keuzes te maken voor u en uw gezin.

Groene energie afsluiten via de klantenservice van Dong Energy

Dong Energy levert van oorsprong groene stroom aan klanten. Als u ook interesse heeft in groene energie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dong Energy, nu Orsted. Steeds meer mensen krijgen interesse in groene energie. De overheid in Nederland en andere Europese landen stimuleert het gebruik van groene energie, ten opzichte van grijze energie. Grijze energie is energie die is opgewerkt middels traditionele, vervuilende centrales. Groene energie wordt opgewerkt door:

  • Zonnepanelen
  • Windmolens
  • Windparken

Wilt u meer weten over groene energie? De klantenservice van Dong Energy geeft u graag antwoord op al uw vragen. Ook als u bijvoorbeeld adreswijzigingen wilt doorgeven of benieuwd bent of uw abonnement aangepast moet worden. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. In sommige gevallen wordt groene energie gesubsidieerd door de overheid. Dat geldt ook voor bepaalde aanpassingen aan woningen. Een warmtepomp is in sommige situaties aan te schaffen met een bepaalde korting. Zo stimuleert de overheid het verduurzamen van woningen in het land. Over twee decennia zal een meerderheid van de woningen in Nederland een stuk duurzamer moeten zijn. Dit wordt aangegeven met zogeheten energie labels. Als u een huis koopt kunt u hier tegenwoordig zelfs op letten. Alle huizen worden verplicht voorzien van een label, waarbij de A het best is en G het slechtst. Er zijn diverse manieren om duurzamer te leven. Een woning energiezuinig of –neutraal maken is er daar één van.

Duurzamer leven

Er zijn naast het gebruiken van groene energie nog meer manieren om duurzamer te leven. Zo is het mogelijk te kiezen voor een vegetarisch dieet, het huis te isoleren en zelf energie op te wekken. Er zijn kleine en grote zonnepanelen te koop voor het opwekken van zonnestroom. Interesse in zonnepanelen? Bel dan eens met de klantenservice van Dong Energy. Als u zelf zonne-energie gaat opwekken kan het zijn dat u zoveel profijt heeft van uw panelen dat u zelfs stroom kunt terug leveren aan het net. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw energierekening. Wellicht kunt u toe met een ander abonnement. Ook uw voorschot zal wellicht veranderen. Deze zaken kunt u voorleggen aan de klantenservice van Dong Energy, ook als u nog geen klant bent. Kijk op https://deklantenservice.nl/dong-energy/ voor meer informatie.