Eindelijk is het zover. Een jaar geleden heeft mijn vriend me ten huwelijk gevraagd. Ik wist dat de dag een keer zou komen, maar hij heeft wel lang op zich laten wachten. We zouden al een hele tijd een keer naar Spanje op vakantie gaan, maar we hadden het geld niet. We hebben een tijd lang gespaard en zijn er uiteindelijk een weekje geweest. Wat een prachtig land is Spanje, de stranden en de gebouwen. Alles is daar veel idyllischer. Op een avond gingen we een strandwandeling maken. Een van mijn favoriete dingen om te doen, lekker op je blote voeten. De wind was warm, de hemel was helder. Het was een perfecte avond. Ik had niet verwacht dat hij op die avond op zijn knieën zou gaan, maar dat deed hij wel. Ik kan het beeld zo terughalen. Zijn heldere ogen keken me indringend aan. Ik barstte gelijk in tranen uit, en ik werd in de eerste instantie bijna boos op hem omdat hij me niet eerder gevraagd had. Sinds hij me gevraagd heeft ben ik bezig geweest met het organiseren van de bruiloft. Het maakte hem niet zo heel veel uit hoe alles eruit zou zijn, of waar we gingen trouwen. Daar heb ik dan ook mooi gebruik van gemaakt, ik kan dus mijn droombruiloft waar laten komen. Het is iets waar ik al sinds mijn tienertijd mee bezig ben geweest. In mijn vrije tijd zocht ik mooie bruidsboeketten uit, of keek ik online naar jurken. Het was daarom voor mij erg belangrijk dat alles goed vastgelegd zou worden, ik wilde een mooi trouwboek hebben. Het nadeel is alleen dat ik vrij kritisch ben, ik weet wat ik wil en ik weet hoe ik het wil hebben. Een goede fotograaf vinden was dan ook niet echt makkelijk voor mij. Ik zocht op internet naar ‘bruiloftsfotografie in Zuid-Holland’. Ik kwam een Instagrampagina tegen, Sannaz Photography. Ik vond de foto’s die op die pagina staan prachtig. Ze deden me denken aan een sprookje, precies de soort foto’s die ik voor mijn bruiloft wilde hebben. Ik besloot haar website te bezoeken: https://www.sannaz.nl/bruiloftsfotografie-zuidholland/.

Sprookjesachtige bruiloftsfotografie in Zuid-Holland

Toen ik de website bekeek was ik helemaal verkocht. Je wilt niet weten hoeveel websites en instagram- en pinterestpagina’s ik bezocht heb om een passende fotograaf te vinden. Toen ik Sannaz Photography tegenkwam, viel er een last van mijn schouders. Ik was bang dat ik voor de bruiloft geen goede fotograaf kon vinden, en dat we de bruiloft moesten uitstellen. Het is niet makkelijk om mooie bruiloftsfotografie in Zuid-Holland te vinden. Dit is waarom ik uiteindelijk voor deze fotograaf gegaan ben:

  • Sprookjesachtige en idyllische bruiloftsfotografie in Zuid-Holland.
  • Erg betaalbaar.
  • Goed klantcontact.

Ontzettend blij met de bruiloftsfotografie 

We hebben wat e-mails uitgewisseld over welke dingen ik sowieso gefotografeerd wilde hebben en hoe, over hoe lang het ongeveer duurde en over de kosten. Ik kreeg altijd snel en professioneel antwoord. Inmiddels is de bruiloft geweest, en ik kan niet benadrukken hoe ik blij ik ben met de foto’s. Ik pak regelmatig mijn trouwboek erbij om ze terug te kijken. Mijn man zucht dan even, maar ook hij vind de foto’s erg mooi. Het was niet makkelijk om een passende fotograaf voor bruiloftsfotografie in Zuid-Holland te vinden, maar we hadden geen andere fotograaf willen hebben. Ik raad iedereen aan die binnenkort gaat trouwen, om op de website te bekijken voor bruiloftsfotografie in Zuid-Holland. De mooiste bruiloftsfotografie in Zuid-Holland vind je hier. Je wilt niet dat de foto’s van je bruiloft tegenvallen.