Wij hebben onlangs een derde vestiging geopend van ons kinderdagverblijf. Wij hebben als beleid dat wij de kinderen duurzaam en gezond willen opvoeden. Wij werken daarom zoveel mogelijk met duurzame materialen en wij eten ook altijd biologisch. Dat spreekt ouderen heel erg aan en wij hebben daarom heel veel kinderen bij ons mogen verwelkomen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe kinderen iets mee te geven als welkomstgeschenk. Wij hebben daarom deze keer gekeken hoe wij iets leuks konden laten maken. Wij wilden deze mogelijkheid ook graag aangrijpen om reclame te maken voor onze opvang en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een drinkbeker aan de nieuwe kinderen te geven. Wij wilden deze beker graag voorzien van ons logo en dus moesten wij op zoek naar iemand die gespecialiseerd was in rondzeefdruk. Je moet namelijk specifiek iemand hebben voor rondzeefdruk omdat je een rond oppervlakte moet bedrukken. Je hebt in dat geval dus niet voldoende aan vlakzeefdruk en dus hebben wij gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden inschakelen om voor ons een rondzeefdruk te maken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van vkprint.nl konden gaan. Deze site maakte meteen een goede indruk op ons en wij hebben daarom meteen gekeken naar de mogelijkheden die hier waren om snel iets te laten maken met rondzeefdruk. Wij hadden namelijk niet heel veel tijd meer want het nieuwe seizoen zou bijna beginnen en wij wilden de nieuwe kinderen op de eerste dag van hun verblijf graag hun beker geven. Wij hebben daarom gekozen om de mensen van vkprint.nl in te schakelen omdat zij gespecialiseerd zijn in rondzeefdruk. Wij hebben even contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor ons konden doen en wij kregen toen te horen dat zij hun hand niet omdraaiden voor rondzeefdruk. Dat was het antwoord waar wij naar op zoek waren en wij hebben toen in overleg met een van de mensen van deze site een mooi ontwerp gemaakt voor de beker. Deze afbeelding is uiteindelijk door middel van rondzeefdruk op de beker aangebracht en dat is ons heel goed bevallen. Het resultaat is namelijk heel mooi geworden. 

Hier is rondzeefdruk nog betaalbaar

Wij hebben ook offertes voor rondzeefdruk bij andere aanbieders aangevraagd, en het viel ons steeds weer op dat wij daar heel veel meer moesten betalen dan bij de mensen van vkprint.nl. Wij waren daarom erg blij dat wij de mensen van vkprint.nl benaderd hebben om voor ons aan de slag te gaan. Wij hadden onze bekers snel in huis en wij waren onder de indruk van de kwaliteit van de rondzeefdruk. 

Het resultaat is heel mooi geworden 

Wij zijn heel blij met de bekers die wij hier hebben laten maken en wij zijn ook zeer tevreden over de geleverde service. Kortom:

  • Wij hebben hier snel bekers kunnen laten maken 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Het resultaat zag er heel professioneel uit

Wilt u meer weten? Kijk dan ook een keer op de site van vkprint.nl om te zien wat u hier allemaal kunt vinden.