Toen wij onlangs een aanbod kregen om een groot kantoorpand over te nemen, wilden wij graag zeker weten dat wij een eerlijke prijs zouden betalen voor dit pand. Wij hadden namelijk in de gaten gekregen dat wij weliswaar als eerste een bod konden gaan doen, maar wij wilden er wel zeker van zijn dat wij een goede prijs voor het pand zouden betalen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om iemand in te schakelen die voor ons een taxatie van het bedrijfspand kon uitvoeren. Wanneer wij namelijk een eigen taxatie van het bedrijfspand konden doen, konden wij zien of wij genoeg betaalden voor het gebouw. Uiteraard wilde de eigenaar van het pand graag zoveel mogelijk geld voor zijn pand ontvangen, maar wij wilden er vooral een eerlijke prijs voor betalen. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar iemand die ons kon helpen met de taxatie van het bedrijfspand. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn om een dergelijke persoon te vinden, maar wij moesten al heel snel toegeven dat het niet eenvoudig was om iemand te vinden die ons goed zou kunnen helpen. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om een specialist te vinden die ons kon helpen met het uitvoeren van een taxatie van het bedrijfspand dat wij op het oog hadden. Wij wilden graag met een betrouwbare partij in zee gaan en wij hebben daarom gekeken op het internet waar wij een bedrijf konden vinden dat ons goed van dienst zou kunnen zijn. Wij kwamen toen al heel snel terecht bij de mensen van debedrijfsmakelaar. Deze site hadden wij nog nooit eerder gezien, maar toen wij zagen dat wij hier mensen konden vinden die ons konden helpen met de uitvoering van een taxatie van ons bedrijfspand, waren wij meteen een en al oor. Wij wilden graag met deze mensen samenwerken omdat wij zagen dat dit bedrijf heel veel goede recensies had mogen ontvangen. Mocht u daarom ook een goede taxateur zoeken, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Wij lieten dit bedrijf een taxatie van ons bedrijfspand uitvoeren 

Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van debedrijfsmakelaar.nl en wij hebben hen uitgelegd dat wij graag een taxatie van een bedrijfspand door hen wilden laten uitvoeren. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij ons ook al op heel korte termijn konden helpen. Wij hebben daarom meteen een afspraak ingepland om een taxatie van ons bedrijfspand te gaan doen en niet veel later stonden deze mensen al bij ons in ons toekomstige bedrijfspand. 

Wij zijn heel goed geholpen 

Wij hebben na de taxatie van het bedrijfspand een heel goed rapport gekregen over ons toekomstige bedrijfspand en aan de hand van dit rapport konden wij een heel goede prijs bedingen voor ons nieuwe pand. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze mensen in de arm hebben genomen omdat:

  • Wij op deze manier heel veel geld hebben kunnen besparen 
  • Wij heel goed zijn geholpen door dit kantoor
  • Wij voor de geleverde diensten niet veel hoefden te betalen 

Meer weten? Kijk dan nog even op debedrijfsmakelaar.nl.