Wij hebben onlangs geïnvesteerd in nieuw kantoormeubilair. Wij hebben de afgelopen jaren namelijk heel goede zaken gedaan en dat vroeg om een upgrade van ons kantoor. Wij hebben veel mensen kunnen aannemen en wij merkten dat onze vergaderzaal niet meer voldoende zitplaatsen bood voor al onze mensen wanneer wij een vergadering belegden. Dat is natuurlijk heel vervelend en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om nieuw vergadermeubilair aan te schaffen. Wij hebben gekeken waar wij het beste konden gaan kijken wanneer wij een goede deal wilden sluiten en wij hebben daarom meerdere aanbieders benaderd. Wij zagen overal wel mooie meubels voorbij komen, maar wij waren niet echt te spreken over de torenhoge prijzen die men voor deze meubels rekende. Wij wilden graag voor een goede prijs geholpen worden en wij hadden daarom moeite om een goede aanbieder te vinden. Gelukkig hebben wij op een gegeven moment de site van shiraz.nl gevonden. Deze site heeft alles wat je nodig hebt wanneer je graag goed kantoormeubilair wilt kopen. Het is een lust om door het aanbod van deze winkel te bladeren en wij waren dan ook zeer enthousiast toen wij zagen wat er allemaal te koop stond bij deze winkel. Wij hebben gezien dat zij ook een showroom hadden waar je al het kantoormeubilair kunt bekijken en dat was iets waar ik erg veel interesse in had. Wanneer je namelijk alles van foto’s moet hebben, weet je nooit of een stoel bijvoorbeeld lekker zit. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om eens naar de showroom van deze mensen af te reizen. Een aantal collega’s hebben mij vergezeld want ik wilde ook graag weten wat zij van het aangeboden kantoormeubilair vonden. Ik kreeg te horen dat zij zeer te spreken waren over het kantoormeubilair dat ik had uitgezocht en toen wij het kantoormeubilair in de showroom gingen testen, waren wij allemaal van mening dat wij hier zaken moesten gaan doen. Bij shiraz kun je namelijk goed meubilair kopen voor een lage prijs. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

shiraz biedt heel mooi kantoormeubilair

Wij hebben uiteindelijk nieuwe stoelen, tafels en een aantal nieuwe bureaus bij shiraz gekocht. Dat laatste hadden wij niet op de planning staan, maar omdat wij geld van ons budget zouden overhouden, hadden wij dus de mogelijkheid om meer kantoormeubilair te kopen. Wij waren blij dat wij onze meubels al heel snel geleverd kregen en wij zouden daarom iedereen kunnen aanraden om ook naar shiraz.nl te gaan wanneer u graag nieuwe meubels voor uw kantoor wilt aanschaffen. 

Wij kunnen weer jaren vooruit

Wij vergaderen nu wekelijks op het meubilair van shiraz en dat bevalt ons heel erg goed. De meubels zijn heel erg goed en bovendien hebben wij ze kunnen kopen voor een goede prijs. Kortom:

  • Wij zijn zeer te spreken over onze aankoop
  • Wij waren onder de indruk van het aanbod van shiraz
  • Wij hadden onze meubels al heel snel bij ons op kantoor staan 

Wilt u foto’s bekijken van het aanbod van deze aanbieder? Surf dan even naar de site.