Mijn vriend en ik vinden het heel erg leuk om met enige regelmaat ergens een hotelletje te pakken. Wij hebben namelijk beide een drukke baan en dan is het altijd leuk om even lekker de boel de boel te kunnen laten. Wij doen daarom altijd ons best om mooie locaties te vinden. Dat is niet altijd eenvoudig want wij merken wel dat er heel veel mensen zijn die graag in een hotel willen slapen en dat maakt het niet altijd gemakkelijk om een mooi buitenkansje te pakken. Gelukkig zijn wij mensen die goed kunnen zoeken op het internet en zo hebben wij onlangs nog een heel mooie hotelaanbieding in Twente weten te vinden. Wij waren niet echt op zoek naar een hotelaanbieding in Twente omdat wij meenden dat wij hier niet veel meer te zoeken hadden. Wij zijn namelijk al een keer in deze regio geweest en wij hadden daarom ook niet het gevoel dat wij weer een keer een hotelaanbieding in Twente moesten zoeken. Toen wij echter op het internet gingen zoeken naar mooie hotels, zagen wij een heel mooie hotelaanbieding in Twente voorbijkomen en daar wilden wij dan ook graag meer van weten. Deze hotelaanbieding in Twente was namelijk zo goed dat wij er bijna geen ‘nee’ tegen konden zeggen. Wij hebben daarom meteen gekeken of wij nog ergens een vrij weekend hadden en dat bleek het geval te zijn. Wij zijn daarom gaan kijken of wij van de aangeboden hotelaanbieding in Twente gebruik konden maken en dat bleek te kunnen. Wij waren erg blij dat er tijdens ons weekend nog ruimte was voor gasten en dus hebben wij meteen een reservering gemaakt. Wij zijn heel blij dat het allemaal gelukt is want wij konden hier voor een heel goede prijs zaken doen. Wij hebben dan ook uitgekeken naar ons weekendje in Twente en wij kunnen u nu zeggen dat wij met heel veel pleier een weekend in deze regio hebben doorgebracht. 

Wij vonden deze hotelaanbieding in Twente zeer de moeite waard

Wij zijn blij dat wij deze hotelaanbieding in Twente hebben gevonden want wij konden hier voor een heel goede prijs een heerlijk weekendje genieten. Het hotel had alles wat wij nodig hadden en wij zijn hier heerlijk tot rust gekomen. Ook hebben wij genoten van de prachtige natuur in de regio en als u ook een keer lekker wilt ontspannen, zou ik u willen aanraden om hier ook een keer een hotelaanbieding in Twente te benutten. Wij hebben hier een heerlijk weekend mogen beleven in een hotel dat heel erg goed verzorgd was. 

Wij komen zeker nog een keer!

Wij hebben heerlijk genoten van ons weekend en wij hopen dan ook snel een keer weer terug te mogen keren. Wij hebben namelijk genoten van de gastvrijheid van dit hotel en wij vonden het ontbijt ook heel erg goed. Kortom:

  • Wij hebben hier een prachtig weekend gehad
  • Wij hebben maar weinig hoeven te betalen 
  • Wij raden dit hotel aan iedereen aan 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site kruisselt. Daar kunt u ook foto’s van het hotel vinden.