Vorig jaar kregen wij de vraag van mijn moeder of zij misschien ook bij ons in huis kon komen wonen. Wij hadden dit al een tijdje aan zien komen en wij hebben haar daarom verteld dat zij altijd welkom was om bij ons haar oude dag door te brengen. Wat wij echter wel graag wilden, was dat zij een mantelzorgwoning zou laten plaatsen. Wij hadden van deze mantelzorgwoning gehoord toen wij een keer op televisie keken naar een programma over mantelzorgers. Een mantelzorgwoning is een soort chalet dat je op je terrein kunt zetten en waarin iemand dan kan gaan wonen. Een voorwaarde is dan wel dat diegene die in deze mantelzorgwoning woont, ook echt zorg nodig heeft. Mijn moeder is niet heel hulpbehoevend, maar vindt het wel fijn dat mensen op haar kunnen letten. Vandaar dat wij het ook goed vonden dat zij een mantelzorgwoning op ons erf zou laten neerzetten. Wij hebben daarom een keer gekeken naar waar wij een mantelzorgwoning voor haar konden vinden. Als je op het web op zoek gaat naar een mantelzorgwoning, kom je op allerlei sites terecht waar je woningen kunt vinden, en dat was nou net waar wij niet naar op zoek waren. Wij wilden iets mobiels bij ons op het erf neerzetten. Vandaar dat wij heel blij waren dat wij uiteindelijk op de site van Stekelbos.nl terecht wisten te komen. Deze site biedt heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die een goede mantelzorgwoning zoeken. Met een dergelijke woning kun je heel veel kanten op en mijn moeder heeft daarom ook met heel veel aandacht het ruime aanbod bekeken. Ik kan u zeggen dat Stekelbos.nl heel interessante mogelijkheden aanbiedt en het was voor ons dan ook heel prettig om te zien welke opties zij allemaal in hun aanbod hadden opgenomen.

Mijn moeder is heel blij met haar mantelzorgwoning

Toen wij eenmaal op de site van Stekelbos.nl gingen kijken naar de mogelijkheden, kwamen wij er al snel achter dat je hier een mantelzorgwoning kunt kopen die heel geschikt was voor onze moeder. Wij wilden namelijk een ruime woning voor haar kopen waarin zij veel vrijheid had. Ook moest alles gelijkvloers zijn en de douche moest aangepast zijn. Dit bleek allemaal goed mogelijk te zijn bij de mensen van Stekelbos.nl en dat was heel prettig om te merken. Genoeg reden dus voor ons om een keer te kijken of wij zaken konden doen met dit bedrijf. Dat bleek heel goed mogelijk te zijn. Wij konden hier voor een heel goede prijs een mantelzorgwoning kopen. Voor dat bedrag werd de woning ook geplaatst en helemaal aangesloten. Dit was voor ons echt een ideale oplossing voor het probleem dat wij al jaren zagen aankomen wanneer het ging over het ouder worden van mijn moeder. Inmiddels woont zij in haar woning en dat bevalt haar echt heel erg goed. Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want zonder hen hadden wij ons moeder in een verzorgingshuis moeten stoppen en daar hebben wij helemaal geen zin in.

Kijk ook eens op Stekelbos.nl

Mocht u ook graag een keer willen weten of Stekelbos.nl ook voor uw situatie een goede oplossing heeft, dan raad ik u aan om even naar hun site te komen kijken. Hier kunt u:

  • zien welke woningen men hier allemaal aanbiedt
  • kijken welke chalets er nog meer beschikbaar zijn
  • lezen waar een dergelijke woning aan moet voldoen

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn met onze aankoop.