Ik nam rijles bij deze motorrijschool in DelftToen ik laatst mijn dertiende maand ontving, heb ik besloten dat ik graag mijn motorrijbewijs wilde gaan halen. Dit leek mij al heel lang leuk, maar ik had er het geld nooit voor om dit te bekostigen. Toen ik een forse bonus kreeg van mijn baas, heb ik besloten om dit te gaan vieren door mijn rijbewijs te gaan halen. Ik ben even op het internet gaan kijken waar ik een goede instructeur kon vinden. Ik wilde het liefst met een motorrijschool in Delft in zee gaan omdat ik zelf in deze stad woon. Ik ben daarom gaan kijken of er überhaupt een motorrijschool in Delft te vinden was. Dat bleek het geval te zijn. Er is namelijk een heel goede motorrijschool in Delft te vinden en die heet Delfin. Het adres van deze site is RijschoolDelfin.nl. Mocht u ook op zoek zijn naar een goede motorrijschool in Delft, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen want u kunt hier heel nuttige informatie vinden. Omdat ik liever niet over een nacht ijs wilde gaan, ben ik eens gaan kijken of deze motorrijschool in Delft ook proeflessen aanbood. Dat bleek het geval te zijn en ik heb daarom meteen even de telefoon gepakt om te horen of ze misschien nog tijd hadden om mij les te geven. Dat bleek geen enkel probleem te zijn, ik kon al heel snel een keer langskomen en ik kon meteen de motor gaan testen waar ik les op zou gaan krijgen. De proefles van deze motorrijschool in Delft is mij heel goed bevallen en het was voor mij dan ook al snel duidelijk dat ik hier graag lessen wilde nemen. Ik heb daarom meteen even geïnformeerd naar de prijzen en deze vielen mij heel erg mee. Ik kon zelfs nog geld van mijn budget overhouden en dat was heel erg prettig om te merken.

Ik ben zeer te spreken over de lessen van deze motorrijschool in Delft

Toen ik eenmaal mijn proefles had gehad, heb ik besloten om meteen met lessen te beginnen bij deze motorrijschool in Delft. Deze school biedt namelijk heel aantrekkelijke kortingen. Omdat ik een werken- en lerentraject volg, kon ik nog doorgaan als student en dat betekende dat ik bij deze motorrijschool in Delft een korting van maar liefst tien procent kon krijgen. Dat was heel prettig om te merken en ik ben daarom ook blij dat ik voor deze motorrijschool in Delft gekozen heb. Ik heb namelijk heel veel geld kunnen besparen en dat ging zeker niet ten koste van de kwaliteit van de lessen. Ik heb mijn rijbewijs uiteindelijk heel snel weten te behalen en dat komt helemaal omdat deze motorrijschool in Delft mij heel goed heeft onderwezen. Ik kreeg les van een heel vriendelijke instructeur die heel geduldig uitlegde wat ik allemaal moest weten. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat ik nog geen seconde spijt heb gehad van het feit dat ik met deze mensen in zee ben gegaan.

Kijk ook eens op de site van deze school

Als u ook uw rijbewijs wilt gaan halen, dan kan ik u deze rijschool van harte aanbevelen. Men heeft hier heel veel verstand van zaken en de lessen zijn heel goed opgezet. Kortom:

  • ik heb hier met veel plezier lessen genomen
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen
  • ik had in een mum van tijd mijn rijbewijs op zak

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres is RijschoolDelfin.