Ben je opzoek naar een betrouwbare en professionele rijschool in Rotterdam? Dan heten wij van rijschool Botlek jou van harte welkom! Rijschool Rotterdam Botlek is een begrip geworden in de omgeving de afgelopen jaren. Wij zijn ruim vijftien jaar werkzaam als autorijschool en hebben veel mensen mogen begeleiden bij het behalen van hun theorie- en praktijkexamen. Ons team bestaat uit vakkundige, geduldige en enthousiaste rijinstructeurs die het belangrijk vinden om jou veilig te leren autorijden. Als dé rijschool in Rotterdam hebben wij veel leerlingen succesvol begeleid naar het felbegeerde rijbewijs. Benieuwd naar meer informatie en onze scherpe prijzen? Bezoek dan onze website. Een proefles inplannen is overigens geheel gratis!

Rijschool Rotterdam Botlek

Onze rijlessen worden geheel aangepast aan jouw eigen leerontwikkeling. Naast standaard rijlessen, bieden wij ook de Rijopleiding in Stappen (RIS) aan. Met deze moderne wijze van autorijles, zul je veel sneller en veiliger jouw rijbewijs halen. De Rijopleiding in Stappen is opgedeeld in vier fasen, hierdoor zul je worden klaargestoomd op alle belangrijke fronten. Autorijden is namelijk meer dan kunnen schakelen en sturen. Je dient kennis te hebben van de auto en als deelnemer in het verkeer heb je veel verantwoordelijkheden. Elke module bestaat uit een checklist aan vaardigheden, zoals een hellingproef, schakelen en inhalen. Hierdoor weet je zeker dat je alle cruciale vaardigheden beheerst, zodra jouw rijbewijs binnen is! Hieronder zie je uit welke vier modulen de Rijopleiding in Stappen bestaat:

1. Het bedienen en beheersen van het voertuig

2. Het uitvoeren van eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties

3. Complexe voertuigbediening en het beheersen van complexe manoeuvres en situaties

4. Veilig en verantwoord deelnemen aan het verkeer

Rijschool Rotterdam Botlek biedt deze moderne rijles wijze graag aan, aangezien je hierdoor veel bewuster bezig bent met autorijden en het deelnemen aan het verkeer. Elke module wordt afgerond middels een toets. Voor deze toets kun je een voldoende of onvoldoende halen. Niet gehaald? Wees dan niet getreurd. Jouw rijinstructeur zal je tips geven, zodat je de volgende toets wel met een mooie voldoende zult afsluiten. De eerste twee toetsen worden afgenomen door jouw rijinstructeur van Rijschool Rotterdam Botlek, de derde en vierde toets neemt het CBR af. De toets aan het eind van de derde module kun je vergelijken met de tussentijdse toets en de vierde met het uiteindelijke rijexamen. Stapsgewijs leer je hierdoor zelfverzekerd autorijden en is de spanning van het eindexamen ook vele malen minder.

Waarom kiezen voor rijschool Botlek Rotterdam?

Leren autorijden bij een betrouwbare en professionele rijschool kan bij ons in Rotterdam! Ons team bestaat uit zeer ervaren rijinstructeurs en leren iedereen met veel geduld en alle benodigde vakkennis autorijden. Als autorijschool Botlek zijn wij een BOVAG gecertificeerde rijschool. De rijlessen worden geheel op jouw tempo afgestemd en daarbij kun je zelf bepalen wanneer en hoe laat je graag wilt rijlessen. Voor de rijles halen wij je op bij jouw thuis, werk of school en naderhand word je er ook weer afgezet. Met gemiddeld een 9,2 staan wij bekend als een gezellige en betrouwbare rijschool in Rotterdam!

Voordelen rijschool Rotterdam Botlek:

  • Meer dan vijftien jaar ervaring
  • BOVAG gecertificeerde rijschool
  • Geduldige, vakkundige en gezellige rijinstructeurs
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
  • Mooie rijles auto’s
  • Rijlesmethode RIS en standaard
  • Voordelige prijzen
  • Gratis proefles
  • Rijles wanneer het jou uitkomt 
  • In jouw eigen tempo

Wil je ook graag binnenkort zelfverzekerd en veilig deelnemen aan het verkeer? Kies dan voor rijschool Botlek in Rotterdam! Bezoek onze website voor meer informatie: autorijschoolbotlek.nl of neem gelijk contact op voor vragen en aanmeldingen. Online kun je ook jouw gratis proefles inplannen. Tot snel!