Ons huis is vorig jaar dusdanig beschadigd door een zware storm, dat wij besloten hebben om de boel plat te gooien en om een nieuwe woning te laten bouwen. Aangezien wij een groot erf hebben, wilden wij dit graag zo goed mogelijk benutten. Ook hadden wij voldoende budget om echt iets moois neer te zetten en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om een goede architect landelijke stijl in de arm te nemen. Wij wilden namelijk graag een bijzondere woning laten maken die helemaal in balans was met alle elementen die bij ons op het erf te vinden waren. Wij hebben daarom gekeken welke mogelijkheden wij allemaal hadden om een goede architect landelijke stijl te vinden. Wij wilden namelijk een mooi landhuis laten bouwen dat voorzien was van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Wij hebben toen op het internet gekeken of wij hier een goede architect landelijke stijl konden vinden. Dat was niet heel moeilijk want als je eenmaal gaat googelen op ‘advocaat landelijke stijl’ dan kom je al heel snel terecht bij de mensen van vroombouw.nl. Deze mensen hebben echt alles in huis om je van een mooi huis te voorzien. Wij hebben daarom snel contact opgenomen met de advocaat landelijke stijl die wij hier vonden en deze heeft ons meteen uitgenodigd om een keer bij hun op kantoor langs te komen om te bespreken wat wij allemaal wilden. Wij waren blij dat wij zo’n enthousiaste architect landelijke stijl gevonden hebben omdat wij zo al op heel korte termijn aan onze plannen konden gaan werken. Wij hebben daarom een lijstje gemaakt van onze wensen en ik kan u zeggen dat wij het vermoeden hadden dat wij misschien wel te veel hadden opgeschreven. Dat bleek echter bij lange na niet het geval te zijn. Deze architect landelijke stijl kon ons namelijk heel goed helpen en wist zelfs ook nog heel goede toevoegingen te bedenken. Dat was beter dan wij ons hadden durven dromen en wij zijn daarom heel blij dat wij met een architect landelijke stijl van vroombouw.nl in dienst zijn gegaan. 

Deze architect landelijke stijl heeft een prachtig huis voor ons ontworpen 

Wij hebben uiteindelijk een heel mooi ontwerp van deze architect landelijke stijl mogen ontvangen en wij waren diep onder de indruk van wat hij voor ons had gemaakt. Wij zagen dat hij een heel mooi landhuis voor ons heeft ontworpen en wij kunnen niet wachten om dit huis te gaan verwezenlijken. Het wordt een landhuis vol luxe en wij zijn heel dankbaar dat deze architect landelijke stijl ons zo goed heeft weten te helpen. 

Wij gaan binnenkort beginnen met bouwen

Inmiddels zijn alle voorbereidingen begonnen voor de bouw en wij kijken uit naar de verwezenlijking van het landhuis. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen door de mensen van vroombouw.nl
  • Wij hebben hier een heel mooi landhuis laten ontwerpen 
  • Wij kunnen binnenkort met een goed gevoel beginnen aan de verwezenlijking van ons landhuis

Mocht u foto’s van het werk van vroombouw willen zien, dan kunt u altijd even naar hun site komen surfen.