Een geweldige privé spa in Noord-Holland met prachtig ingerichte ruimtes en geweldige arrangementen? Reserveer dan nu bij Spa 1001. U wordt bij ons volledig op uw wenken bediend en hoeft geen rekening te houden met andere gasten. Onze spa reserveert u namelijk geheel voor u zelf en eventueel uw gezelschap. Denk aan een romantische dag erop uit met uw partner of een gezellig vrijgezellenfeest met High Tea? Wat uw wensen ook zijn, we staan met plezier voor u klaar! Er is ten slotte niets fijner dan lichaam en geest even heerlijk verwennen. Kom ook genieten bij Spa 1001 in Noord-Holland!

Privé spa huren Noord-Holland

Een prachtige spa helemaal voor uzelf en bijvoorbeeld uw partner. Echt even heerlijk ontspannen van alle rust en mogelijkheden bij Spa 1001 in Noord-Holland. Het klinkt misschien als een flinke investering, dit is echter zeker niet het geval. Voor aantrekkelijke tarieven kunt u nu heerlijk genieten van een privé spa. Alle ruimtes zijn schitterend ingericht, zeer hygiënisch en het aanwezige personeel staat klaar om u op uw wenken te bedienen. U kunt onder andere ons Private for two arrangement reserveren. Hiermee krijgt u 2,5 uur lang toegang tot al onze faciliteiten in onze schitterende wellness. Liever wat langer genieten? Dit arrangement is uit te breiden met een extra lange versie, waardoor u maar liefst vijf uur mag komen genieten in onze luxueuze spa. Romantisch samen genieten van wat lekkers erbij? Kies dan om aansluitend van een smakelijke high tea te genieten in onze lounge ruimte. Benieuwd naar al onze faciliteiten en sfeerimpressies? Breng dan gelijk een bezoekje aan onze website: spa1001.nl.

Genieten, gezond voor lichaam en geest wellness

Het is al heerlijk om alle dagelijkse zaken even helemaal van u af te laten glijden, een bezoekje aan onze spa is echter ook heel goed voor uw gezondheid! Tijdens een dagje ontspannen in de spa, reinigt u uw lichaam van binnen en buiten. U verliest veel vocht en afvalstoffen en door het drinken van veel water of andere sappen vult u dit weer op een gezonde wijze aan. Dit heeft een sterk reinigend effect en zorgt voor een zeer zachte huid. Bovendien daalt u bloeddruk in de sauna. De warmte zorgt voor een verwijding van de bloedvaten. Het bloed krijgt hierdoor meer ruimte om te stromen, waardoor de druk daalt. Als u vervolgens weer afkoelt, dan vernauwen uw bloedvaten en stijgt uw bloeddruk langzaam weer. Deze combinatie zorgt voor een fijne regulatie en met onze heerlijke zepen kunt u genieten van een compleet verzorgde gezonde dag spa in Noord-Holland!

Voordelen privé spa in Noord-Holland bij Spa 1001:

  • Heerlijke spa echt privé voor u en eventueel uw gezelschap
  • Ideaal voor een romantische dagje uit met uw partner
  • Voor gezellige vrijgezellenfeesten of babyshowers
  • Gezond voor lichaam en geest
  • Uitgebreid aanbod arrangementen
  • Schitterende locatie
  • Zeer schoon en hygiënisch
  • Vriendelijk personeel dat u op uw wenken bediend
  • Eventueel te combineren met een heerlijke High Tea
  • Voordelige tarieven voor veel luxe en ontspannen

Is een bezoek aan een privé spa in Noord-Holland ook wel iets voor u? Dan nodigen we u van harte uit om reserveren. U kunt dit eenvoudig doen via onze website: spa1001.nl! Ons team staat graag voor u klaar!