Een dagje shoppen in Vianen kan niet zonder een heerlijke lunch of een kopje koffie. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals een restaurant of eettentje. Echter is ook een café in Vianen een goede oplossing. Een café in Vianen biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om een drankje te doen, maar kan u ook een goed vullende lunch verzorgen. Zas & Fratsen is zo’n café in Vianen waar u uw dagje weg compleet kunt maken. Wij leggen u graag uit wat ons café in Vianen voor u en uw gezelschap kan betekenen en hoe u bij ons uitkomt. Daarnaast zullen wij ook verder ingaan op de menukaart van ons café in Vianen, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden en gelijk uw dagje weg kunt plannen.

Altijd een wisselende menukaart bij ons café in Vianen

Verse koffie en een goed belegd broodje zijn vaak al het enige dat u nodig heeft als u een dag rondloopt in Vianen. Maar ook een heerlijke soep om op te warmen is vaak geen overbodige luxe. Bij ons café in Vianen bent u hiervoor aan het goede adres. Ons café in Vianen is gezellig en sfeervol ingericht, waardoor u zich direct op uw gemak zult voelen. Ons eten wordt altijd vers bereid en dat proeft u. Tevens wordt onze menukaart regelmatig veranderd en aangevuld, zodat wij u de beste en meest gevarieerde dingen voor kunnen zetten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Soep van de dag
  • Herfstragout
  • Pompoencurry
  • Lichte salades

Wij passen de menukaart van ons café in Vianen altijd aan het seizoen aan. Zo weet u gedurende het jaar nooit wat u te wachten staat, wat bij ons lunchen juist zo leuk maakt. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook gewoon onze standaard gerechten op de kaart staan, zoals belegde broodjes, waarbij wij ook rekening houden met vegetariërs en veganisten. Onze menukaart is terug te vinden op onze website. Hier ziet u direct een overzicht van al onze gerechten, koffies en andere specialiteiten. Daarnaast kunt u ook altijd binnenlopen om de menukaart te bekijken. Onze medewerkers kunnen u hierbij altijd meer informatie geven over de samenstelling van onze gerechten en de verschillende mogelijkheden die ons café in Vianen te bieden heeft om uw lunch tot in de puntjes te verzorgen. Zo bent u er bij ons van verzekerd dat u niet alleen een schappelijk bedrag voor uw lunch betaalt, maar dat u ook altijd een goede service en lekker eten krijgt.

Loop eens bij ons binnen

Zas & Fratsen is het adres waar u moet zijn voor een heerlijke lunch in Vianen. Ons café is centraal gelegen, waardoor u ook vanuit bijvoorbeeld Utrecht en IJsselstein binnen enkele minuten kunt staan. Wij staan dagelijks voor u klaar om u de lekkerste lunch en de beste koffie voor te zetten en zorgen er daarnaast ook voor dat u zich altijd op uw gemak voelt. U kunt er daarnaast bij ons altijd op rekenen dat u een prettige service en een hoge kwaliteit krijgt. Wij raden u daarom ook aan om een keer bij ons binnen te lopen om alles met eigen ogen te zien en onze menukaart te bekijken. Daarnaast kunt u bij ons altijd binnenlopen zonder reservering. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze menukaart? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op zas-en-fratsen.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.