Computers komen in elk bedrijf voor, maar wanneer u werkt met een grote hoeveelheid computers is niets vervelender dan dat alle kabels en leidingen over de vloer lopen. Behalve dat dit niet mooi oogt, is het ook nog eens gevaarlijk. Werknemers kunnen makkelijk struikelen over de kabels en draden of snoeren kunnen per ongeluk uit een computer(systeem) worden getrokken. Een computervloer is daarom een goede oplossing! Deze speciale vloer bestaat uit een verhoogd vloerensysteem waarbij vloerpanelen worden geplaatst op stalen vijzels. De ruimte onder de vloerpanelen kan vervolgens intensief bekabeld worden, waardoor de vloerpanelen zelf helemaal vrij blijven van elektrische kabels en leidingen. Doordat de panelen van de computervloer uitneembaar zijn, kunt u alsnog op elk moment makkelijk bij de kabels komen, bijvoorbeeld tijdens onderhoud. De vloer kan handig zijn voor verschillende ruimtes in uw bedrijf, zoals:

  • Computerruimtes
  • Datacenters
  • Patch- en serverruimtes
  • Of bijvoorbeeld LS-, MS-, HS- & MCC-ruimtes

Heeft u een ruimte binnen uw gebouw waarvoor een computervloer uitermate geschikt zou kunnen zijn? Neem dan contact op met System Floor Technics. Zij beantwoorden geheel vrijblijvend en met alle plezier alle mogelijke vragen die u heeft!

System Floor Technics levert u de juiste computervloer!

System Floor Technics is dé leverancier van een computervloer. Het product van deze organisatie onderscheidt zich sterk van andere computervloeren op een aantal manieren. Zo wordt de installatie van de vloer niet bepaald door de locatie van de vloervijzels, maar is de locatie van de vloervijzels juist afhankelijk van de manier waarop u wenst dat de vloer geïnstalleerd wordt. Verder vindt het koelen van equipment alleen plaats onder de computervloer, dus onder de vloerpanelen. Hierdoor wordt alleen gekoeld waar het wenselijk is en niet in de overige ruimte. Daarnaast heeft de vloer een zeer hoge belastbaarheid. De vloer kan equipment houden van meer dan 5000 kilo. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gewicht van de spullen in de betreffende ruimte. Ook wordt de vloer eenvoudig aangepast door System Floor Technics wanneer u bijvoorbeeld uw equipment moet uitbreiden. De vloer is namelijk zeer flexibel inzetbaar en ontzettend makkelijk aan te passen. Tot slot biedt System Floor Technics u allerlei extra’s die uw vloer veiliger, gemakkelijker en efficiënter maken. Hierbij kunt u denken aan leuningen of hellingbanen. Deze speciale vloer, ook wel computervloer 2.0. genoemd, zorgt voor een groter gebruikersgemak en een bredere toepassing. Bent u enthousiast geworden? Kijk dan op systemfloortechnics.nl voor meer informatie. Op deze pagina kunt meer lezen over alle ins en outs van de computervloer.

System Floor Technics is de meest betrouwbare partner!

Het familiebedrijf System Floor Technics is in 1985 opgericht, maar zelfs daarvoor was meneer Bulten, de oprichter, al actief in de wereld van montage en systeemwanden en –vloeren. Deze passie heeft zich verder ontwikkeld en voortgezet in de generaties daaropvolgend. System Floor Technics heeft hierdoor een expertise ontwikkeld rondom het ontwikkelen en produceren van systeemvloeren. Het bedrijf heeft zowel nationaal als internationaal de beste afnemers. Wanneer u aan de slag gaat met System Floor Technics kunt u er daarom van overtuigd zijn dat het beoogde resultaat wordt bereikt. U heeft hier te maken met een uitermate ervaren producent en leverancier van systeemvloeren. Ze denken met u mee en zetten zich altijd voor de volle 100% in! Hierbij staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Op http://www.systemfloortechnics.nl leest u meer over dit bedrijf en alle andere producten die zij leveren. Behalve een computervloer, kunnen ze ook advies geven en de installatie leveren van verhoogde vloeren, systeemvloeren en installatievloeren. Neem daarom snel een kijkje op de website van System Floor Technics en vraag vandaag nog die offerte aan!