Het klinkt misschien een beetje stom, maar voor heel veel mensen zijn campings met gratis wifi een echte uitkomst als het op hun vakantie gaat. Bij kgc (een reisorganisatie voor enkel de mooiste campings in de natuur) weten ze hier alles van. Een groot deel van de mensen vindt het namelijk weliswaar heel erg fijn om op vakantie te gaan en enkele weken middenin de natuur te verblijven, maar dit zonder wifi doen is wel even wat anders. Dan ben je namelijk zowel letterlijk als figuurlijk van de buitenwereld afgescheiden en niet iedereen vindt dat fijn. Daarom hebben ze bij kgc een groot aanbod campings met gratis wifi. Deze zijn net als de rest van het aanbod te vinden middenin de natuur, maar hebben de gratis wifi gewoon als extra service. Dat is nog eens kamperen met een luxegevoel, nietwaar? Al vele mensen kiezen daarom voor een van de natuurcampings van kgc die gratis wifi bieden, want dan kunnen ze fijn tijdens hun vakantie al hun reisfoto’s direct online zetten. Het thuisfront kan dan meegenieten en op elk gewenst moment berichten en reacties sturen, waar je dan weer meteen op kunt reageren. Campings met gratis wifi zijn een uitkomst voor mensen die eigenlijk niet zonder hun telefoon kunnen, maar wel graag in de natuur verblijven, en geloof me: Dat zijn er nogal wat. Het is tegenwoordig al meer regel dan uitzondering dat iedereen een mobiele telefoon heeft en we maken er met zn allen dag en nacht gebruik van.

Werken op vakantie, hoe dan?

Als je een eigen zaak hebt is het heel lastig om deze thuis achter te laten. je wilt constant dingen blijven regelen en als het even kan een oogje in het zeil houden. Als je echter tegelijkertijd ook graag met je familie op vakantie gaat dan is het slim om op de website van kgc naar de campings met gratis wifi te zoeken. Dit is ideaal voor de echte ondernemer die liever niet twee weken stopt met werken. Natuurlijk moet je dit niet overdrijven en ook aandacht aan je familie geven, maar het is een prettig idee dat je op campings met gratis wifi op elk moment van de dag even je mail kunt checken en bij je medewerkers navraag kunt doen of alles nog op rolletjes loopt. Bovendien doen de campings met gratis wifi echt niet onder voor de andere campings op de website van kgc. Ze voldoen namelijk allemaal aan de volgende, door kgc opgestelde strenge eisen:

  • Uitmuntende gastvrijheid
  • Een prachtige (natuurlijke!) omgeving
  • Veel rust en ruimte
  • Goede en schone voorzieningen

Waar boek je campings met gratis wifi?

Bovenstaand lijstje is slechts een opsomming van de eisen die kgc stelt aan campings die zich bij hen willen aansluiten. Ze zijn heel streng en selecteren alleen de allermooiste plekjes om te showen op hun website. Dat kunnen ook campings met gratis wifi zijn, zoals je ziet hebben ze die genoeg. Voor iedereen die zijn werk of sociale contacten dus liever niet enkele weken met rust laat maar toch in de natuur wil verblijven: Boek je vakantie bij één van de campings met gratis wifi van kgc. Fijne vakantie!