Ik vond het geweldig om te zien dat het bedrijf dat ik samen met een vriend een aantal jaar geleden heb opgezet, maar bleef groeien. Vorig jaar konden we het werk niet meer aan en moesten we verhuizen naar een groter pand voor meer medewerkers. Dat is geweldig, maar we hadden zo veel grote meubels en goederen dat een verhuizing in Amsterdam best een onderneming zou zijn. Gelukkig las ik een stuk over een verhuislift huren en ik kan je zeggen dat dit artikel een wereld van verschil heeft gemaakt. Mocht je ook in Amsterdam wonen of werken en je hebt geen grote sterke lift om spullen in te vervoeren? Dan is het absoluut een aanrader om een verhuislift te huren. Ik kreeg het al helemaal benauwd toen ik zag wat er allemaal moest gebeuren. Ons pand lag in het centrum van Amsterdam. Het is sowieso al lastig om met een wagen spullen te verhuizen langs de grachten, vanwege het gebrek aan ruimte. Maar daarbij hadden we ook geen lift, het trappenhuis was niet ruim. En we hadden veel bureaus en kasten die versleept moesten worden. Dus ik moest een bedrijf zien te vinden dat veel expertise in huis zou hebben en waarbij een verhuislift huren ook een optie zou zijn.

Een verhuislift huren doe je hier makkelijk en snel

Gelukkig had ik al snel het artikel gelezen over een verhuislift huren en daarom ben ik gericht gaan zoeken naar verhuisbedrijven die dit daadwerkelijk aanbieden. En op een gegeven moment kwam ik uit bij angelverhuizingen.nl. Er waren voor mij meerdere redenen die een verhuislift huren bij Angel Verhuizingen een hele fijne ervaring maakten:

  • Machinist erbij huren
  • Goederen makkelijk en snel naar boven en beneden
  • Bespaar geld, tijd en energie

Het is ideaal dat je bij een verhuislift huren er ook een machinist bij kunt krijgen. Ik wilde het allemaal goed en snel regelen, dan is een machinist erbij huren natuurlijk een geweldige service waar je gebruik van moet maken. Het was zo fijn om iemand te hebben die alle kennis en kunde in huis heeft om de verhuizing op deze manier soepel te laten verlopen. Een verhuislift huren was een fluitje van een cent op deze manier. We hadden een team van Angel Verhuizingen dat zich enorm heeft ingezet. Zo konden alle grote en zware goederen op een veilige manier naar beneden worden vervoerd, en even later op dezelfde manier op een andere locatie weer naar boven.

Angel Verhuizingen regelt het voor je

Een verhuislift huren is echt een verademing. Ik zou iedereen die wil verhuizen in Amsterdam en niet op de begane grond woont, zeker de tip willen meegeven over de vele mogelijkheden rond het huren van een dergelijke lift. Het is een stuk veiliger voor iedereen die met de verhuizing te maken heeft. En je bespaart ook tijd en geld, als je tenminste aanklopt bij een professioneel verhuisbedrijf dat verstand van zaken heeft. En daar ben je bij Angel Verhuizingen zeker van. Kijk maar op de site wat ze allemaal te bieden hebben als het om kwaliteit en service gaat. Ze hebben alleen maar vakmannen in dienst en dat merk je niet alleen tijdens de verhuizing, maar ook als je vragen hebt. Je kunt altijd contact opnemen en dan kunnen ze je goed advies op maat geven, dat is heel waardevol. Onze verhuizing is heel goed verlopen, het was een hele klus maar dankzij Angel Verhuizingen is alles strak geregeld en hebben onze goederen een prachtige nieuwe plek gekregen. Angel Verhuizingen is echt geweldig.

Lees meer…