Boek je Winst (boekjewinst.nl) is een administratiekantoor in Utrecht die hele handige servicepakketten aanbiedt. Je kunt er namelijk als ondernemer een abonnement afnemen, waarmee je al je administratieve zaken door een medewerker van Boek je Winst kunt laten uitvoeren. Ze hebben verschillende pakketten, die qua grootte precies zijn aangepast op de wensten en behoeften van bepaalde bedrijven. Je kunt er namelijk de volgende abonnementen afsluiten:
  • Een All-in pakket voor een zzp’er, eenmanszaak of vof, vanaf €69,- per maand.
  • Een All-in pakket voor een BV of werkmaatschappij, vanaf €149,- per maand.
  • Een All-in pakket voor een Holding en Stamrecht BV, vanaf €99,- per maand.
Afhankelijk van een aantal factoren, zoals de uitgebreidheid van je administratie, kan het ietsje duurder worden, maar bovenstaande prijzen zijn een goede richtlijn van dit administratiekantoor in Utrecht. Overigens kun je ook bij ze terecht als je niet in Utrecht (of zelfs ver van Utrecht vandaan) woont. Voor het doen van uw administratie hoef je niet per se zelf aanwezig te zijn en dus kun je dit administratiekantoor in Utrecht ook inschakelen als je niet in de buurt woont.

De service van die administratiekantoor in Utrecht

Boek je Winst is een administratiekantoor in Utrecht dat een hele fijne en complete service biedt. Ze hebben namelijk een speciale app waarin je altijd en overal online inzage hebt in je administratie. Facturen en bonnen kun je eenvoudig naar ze opsturen door er een foto van te maken en deze te uploaden in diezelfde app. dat is boekhouden maar dan makkelijk gemaakt. Al deze bonnen en facturen worden vervolgens door dit administratiekantoor in Utrecht verwerkt in je overzicht. Je hebt er verder zelf geen omkijken meer naar. Bovendien doen ze natuurlijk elk kwartaal netjes de btw-aangifte en maken ze aan het einde van het jaar de jaaropgaaf, die ze gebruiken voor de aangifte winstbelasting / vennootschapsbelasting / etc. Ze nemen dus echt alle administratieve taken volledig van je over, waardoor jij je als ondernemer kunt richten op de zaken die echt belangrijk zijn, en dat is wel zo prettig. Dit administratiekantoor in Utrecht zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten, zonder tijd kwijt te zijn aan zaken die niet direct geld opleveren, zoals het doen van je administratie. Overigens kun je ook zelf een medewerker inhuren om je administratie te doen, maar dan is het meestal goedkoper om dit administratiekantoor in Utrecht in te schakelen, zoals je ziet aan bovenstaande bedragen.

Gratis kennismakingsgesprek administratiekantoor

Ben je benieuwd naar wat dit administratiekantoor in Utrecht voor je kan betekenen? Op de website van Boek je Winst vindt je een contactformulier en telefoonnummer. Contacteer ze gerust om eens te overleggen wat ze voor jou en je zaak kunnen doen. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis, en pas na ondertekening van de benodigde documenten gaan ze voor jou aan de slag. Vanaf dat moment heb je geen omkijken meer naar je administratie en kun je je dus volledig focussen op de kernactiviteiten van je eigen bedrijf, en dat geeft rust!