Een blessure na het sporten kan lastig zijn. Echter is een blessure ook eenvoudig te verhelpen door middel van de juiste verzorging van de spieren en de juiste coaching. Bij sporttherapie in Utrecht wordt u door uw herstel verholpen. Sporttherapie in Utrecht staat namelijk helemaal in het teken van uw herstel, waardoor het effectiever wordt. Bij VolDaan Massagepraktijk kunt u terecht voor sporttherapie in Utrecht. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sporttherapie in Utrecht en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de werkzaamheden tijdens sporttherapie in Utrecht. Zo heeft u alle informatie bij de hand als u een afspraak bij ons wilt maken voor uw herstel.

Verschillende mogelijkheden voor sporttherapie in Utrecht

Als fanatieke sporter ligt een blessure al snel op de loer. Zeker wanneer u uw spieren dagelijks overbelast, is de kans op een blessure groot. Echter wilt u het liefste pijnvrij en zonder hinder uw sport uitoefenen. Wanneer u onverhoopt toch een blessure oploopt, kunt u door middel van sporttherapie in Utrecht een spoedig herstel hebben. Met sporttherapie in Utrecht heeft u namelijk altijd de juiste ondersteuning tijdens uw herstel en kunt u daarna weer pijnloos uw sport uitoefenen en bewegen. Er zijn echter geen standaard behandelingen bij blessures. Ieder lichaam is immers anders en behoeft een andere aanpak. Daarom gaan wij altijd vanuit uw klachten aan het werk en kijken wij niet alleen naar de blessure zelf, maar ook naar andere blokkades die een herstel kunnen tegenwerken. Hiervoor bieden wij verschillende pakketten:

  • Losse behandelingen
  • Maandabonnement

Bij een losse behandeling kunt u terecht voor bijvoorbeeld een enkele massage om uw spieren los te krijgen of om te ontspannen. U kunt dan zelf uw afspraak plannen en zien of sporttherapie in Utrecht iets voor u kan betekenen. Bij een maandabonnement heeft u iedere maand een krachtige massage van 45 minuten. U heeft hier altijd een half jaar abonnement, maar kunt deze maandelijks opzeggen. Tevens profiteert u bij dit abonnement van kortingen van 3,50 euro met nog een extra korting van 5 procent wanneer u het gehele bedrag in een keer vooruitbetaald. Door de behandelingen weet u in de toekomst ook beter hoe u eventuele blessures kunt voorkomen, waardoor u geen hinder meer ondervindt tijdens het sporten. De abonnementen kunt u eenvoudig aanschaffen via onze website, waarbij u ook direct uw intakegesprek in kunt laten plannen. Hier bespreken wij dan direct uw klachten en gaan wij aan de slag met de behandeling.

Gegarandeerd een effectief herstel

VolDaan Massagepraktijk is uw specialist op het gebied van sporttherapie en sportmassages in Utrecht. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Niet alleen pakken wij de blessure zelf aan, maar wij kijken ook naar de andere blokkades in het lichaam die een goed herstel verhinderen. Hierdoor heeft u meer profijt en zult u zien dat uw blessures effectiever worden behandelt. Hierbij krijgt u ook direct meer tips mee naar huis, zodat u een nieuwe blessure in de toekomst kunt voorkomen en optimaal kunt genieten van het vrij kunnen bewegen tijdens het uitoefenen van uw sporten en in het dagelijks leven. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://voldaan-massagepraktijk.nl/. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.