Een drinkfles bedrukken om snel en efficiënt je bedrijf te promotenHet gebruiken van promotiemateriaal is altijd een goed idee wanneer je je bedrijf wilt promoten, maar de hamvraag is natuurlijk wat voor product je daarvoor gaat gebruiken. Het was nog niet eens zo heel lang geleden bijvoorbeeld een goed idee om een muismat te bedrukken, maar tegenwoordig is dat weggegooid geld. Je hebt immers geen muismat nodig om je muis te bedienen. Toch was het vroeger een ideaal promotieartikel, omdat je juist zo’n groot oppervlak hebt dat je kunt bedrukken. Om die reden is het dus ook nog steeds een optie, maar het is dan wel de vraag of de ontvangers de muismatten ook echt gaan gebruiken. De kern van de zaak is dan ook dat je goed moet kijken naar de doelgroep en wat deze doelgroep wel of niet gebruikt. Een promotieartikel dat na ontvangst in de prullenbak verdwijnt, is natuurlijk ook weer zonde van de investering. Je wilt je naam immers onder de mensen brengen en het is niet voldoende dat alleen de ontvanger je bedrijfsnaam ziet. Je wilt juist ook dat de mensen in de omgeving van de ontvanger de bedrijfsnaam zien. Om deze reden is een USB-stick bijvoorbeeld niet direct heel effectief. Deze is immers niet heel zichtbaar voor omstanders. Meestal heeft de eigenaar de stick ergens in zijn of haar zak gestopt of in de USB poort van een computer. Een drinkfles daarentegen wordt vaak tevoorschijn gehaald op een zeer zichtbare wijze. Iedereen rondom de drinkende persoon kan de drinkfles gade slaan en zien dus ook waarmee de drinkfles is bedrukt. Daarnaast zet men een drinkfles vaak op het bureau of ergens in het zicht in de sportschool. Dus een drinkfles bedrukken is een goed idee, aangezien mensen tegenwoordig ook zeer bewust zijn van het feit dat er voldoende water gedronken moet worden op een dag. Daarom neemt men vaak een drinkfles mee van huis en deze is vervolgens ook weer op verschillende locaties zichtbaar. Denk aan de trein, op kantoor, in de bus, in de sportschool, et cetera. Het is dan ook een goed idee om een drinkfles te bedrukken als je doelgroep bestaat uit relatief jonge mensen. Denk aan mensen tussen de 18 en 40. Als je een drinkfles wilt bedrukken, dan kun je terecht bij dereklameshop. Hier kun je namelijk van alles bedrukken zoals:

  • Tassen
  • Caps
  • Schrijfwaren
  • Zonnebrillen

Maar je kunt er dus ook een bidon of drinkfles bedrukken. Uiteraard gaat het dan niet om 1 bidon of drinkfles, want je kunt meteen een hele partij bestellen en al deze drinkflessen kun je dan ook bedrukken met een bedrijfslogo, een bedrijfsnaam of een specifieke foto. Kijk voor meer informatie dan ook snel eens op de site van dereklameshop.nl.

Een drinkfles bedrukken doe je online via dereklameshop.nl

Als je een drinkfles wilt bedrukken, dan hoef je natuurlijk niet heel veel moeite te doen, want je kunt het allemaal online regelen via dereklameshop.nl. Jij kunt zelf de afbeeldingen aandragen die je op de drinkfles wilt bedrukken. Vervolgens wordt er een proefdruk gemaakt, zodat je van te voren precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Daarnaast is het zeker een goed idee om te kiezen voor dereklameshop.nl om je drinkfles te bedrukken, want dan profiteer je altijd van de scherpste prijzen.

Ontdek de wereld van promotieartikelen

Via de site van dereklameshop.nl kun je ook meteen ontdekken wat je mogelijkheden zijn. je kunt immers van alles bedrukken. Een drinkfles is een goed idee, maar misschien ontdek je via de site van dereklameshop.nl ook andere opties.