Het is nu een jaar geleden dat ik ze ben verloren. Door die vervelende ziekte ben ik mijn borsten verloren. Ze konden niet worden gespaard en er zat niets anders op. Voor mijn gezondheid moest ik ze laten weghalen. Het moment dat je wakker wordt en ze er niet meer zijn is afgrijselijk. Het is een deel van je lichaam, het is een onderdeel van wie je bent. Je staat er nooit bij stil als je gezond bent maar als vrouw zijn je borsten onderdeel van je lijf. Het is vreemd om ze dan opeens te moeten missen. Ik vond het lastig om me nog vrouwelijk en mooi te voelen zonder mijn borsten.

De keuze maken om een borstprothese te dragen

Ik dacht er steeds meer over na dat ik mijn borsten nodig had. Ik had mijn borsten nodig om me vrouwelijk te voelen. Ik voelde me zo kaal en naakt, echt nog een meisje. Terwijl ik een vrouw was van in de veertig voelde ik me echt een pubermeisje. Zo plat als een dubbeltje. Ik leek wel een jongen zonder mijn voorgevel. Ik dacht daarom steeds meer na over een borstprothese. Maar dat is zo nep dacht ik dan ook. Een borstprothese gaat me vast niet helpen. Mijn man zag mijn onzekerheid en stelde voor om eens een afspraak te maken bij Mammella. Ik heb er lang over getwijfeld en verzon allerlei smoesjes om hier niet naar toe te gaan. Tot mijn man me op een dag vertelde dat hij zag hoeveel verdriet ik had. En dat hij vond dat het genoeg was geweest. Hij maakte een afspraak en ik kon deze niet meer afzeggen.  Toen ik bij mammella zag ik wat er allemaal mogelijk was, dit veranderde alles voor mij. Een borstprothese is dan misschien niet echt maar het voelt wel alsof ik weer mijn borsten terug heb. En hierdoor zit ik beter in mijn vel, ik voel me weer de vrouw die ik was voordat ik ziek werd.

Een prothese voor elke vrouw

Elke vrouw wil zich goed voelen, ons lichaam is belangrijk voor ons. Als je deze verschrikkelijke ziekte hebt meegemaakt en je borsten bent verloren wees dan niet getreurd. Een borstprothese brengt je echte borsten misschien niet terug maar het voelt wel alsof ze er weer zijn. Kies ook voor een borstprothese omdat:  

  • Je hierdoor een stukje van je lichaam terugkrijgt, voel je weer de vrouw die je was voordat je ziek werd.
  • Je zit veel lekkerder in je vel omdat je weer vol trots naar jezelf kijkt in de spiegel.
  • Door een borstprothese kan je eindelijk dat leuke jurkje dragen waardoor je vrouwelijke vormen zijn te zien.
  • Het zijn misschien niet je echte borsten maar dat maakt niet uit. De enige die dat weet ben je zelf.
  • Voel je weer vrouwelijk omdat je niet meer plat bent als een tienermeisje.
  • Door een borstprothese krijg je weer de rondingen die bij je lichaam horen.
  • Door je prothese is het een stuk leuker om kleding te kopen die wat laat zien van je vormen.
  • Kleding kopen is weer leuk.

Ik vond het heel lastig om de keuze te maken. Een borstprothese dragen was een grote stap voor mij.
Maar bij Mammella namen ze echt de tijd voor me. Ik had die tijd wel even nodig omdat ik een grote stap vond. Nadat ik alle informatie had gehoord en voorbeelden mocht zien en voelen nam ik een borstprothese mee naar huis. En ik ben er zo blij mee, ik voel me weer op en top vrouw. mammellaspecials.nl.