Bloemen laten bezorgen? Bekijk het brede assortiment van Frederique's Choice!Wil je graag bloemen online bestellen die snel worden bezorgd bij jou of iemand anders thuis? Bestel dan jouw favoriete bloemen bij Frederique’s Choice! Wij hebben een overzichtelijke webshop met diverse schitterende bloemen en planten. Ze worden na bestelling prachtig verpakt en op verzoek voorzien van een persoonlijke boodschap. Met onze top levertijden zijn ze snel bezorgd, zodat je er nog langer plezier aan hebt! Bekijk ons uitgebreide aanbod daarom nu online voor verse bloemen en planten die worden bezorgd. 

Bloemen bezorgen

Bloemen worden verser bezorgd dan als je naar de plaatselijke bloemist gaat om bloemen te kopen. Wij werken namelijk samen met de beste kwekers, die schitterende kwaliteit bloemen bezorgen. Ze worden allemaal handgebonden en geselecteerd bij bestelling. Zo weet je zeker dat je kwaliteit bloemen besteld die nog dagen blijven staan in de vaas! Het is heel eenvoudig om online bloemen te bestellen en wij bieden je ernaast als mogelijkheid om op elk gewenst moment de bloemen te laten bezorgen. Onze bezorgtijden zijn van maandag tot en met zaterdag en bloemen worden al binnen 24 uur na bestelling geleverd. Ideaal als je toevallig een feestje bent vergeten. In overleg kunnen wij vaak dezelfde dag nog bloemen laten bezorgen!
Frederique’s Choice biedt jou een brede collectie aan van prachtige verse bloemen en planten. Wil je ze graag laten bezorgen in een ander land? Denk bijvoorbeeld aan vrienden of familie die over de grens wonen of op huwelijksreis zijn? Jouw favoriete bloemen worden al binnen 48 uur bezorgd! De landen waarin de bloemen kunnen worden bezorgd buiten Nederland om zijn: België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden. De bestelde bloemen komen altijd in goede kwaliteit over met de 100% tevredenheidsgarantie. Dat vinden wij zelf wel zo prettig om als garantie mee te geven op jouw bestelling!

Meer dan alleen bloemen

Bloemen zijn geweldig om cadeau te geven, maar wellicht zoek je naar nog net iets meer of iets bijzonders? Frederique’s Choice heeft naast verse bloemen en planten ook diverse schitterende accessoires. Denk aan lieve kaartjes voor een persoonlijke boodschap of mooie kleine vaasjes, helemaal passend bij de bloemen die hebt besteld. Ook een voordelige en leuke tip: een brievenbus pakketje met bloemen en bijbehorend vaasje, standaard of zaadjes om zelf bloemen mee te kweken. Het wordt geleverd in een schitterende doos en is daardoor ideaal om als cadeau weg te geven! Heb je een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee en onze medewerkers kunnen vanuit jarenlange ervaring goed inschatten of we ideeën kunnen realiseren. Ben je opzoek naar een relatiegeschenk voor klanten of als cadeautje op het werk? Dan denken wij geheel op maat met je mee, voor een passend geschenk. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld helemaal in om een nieuwe collega van harte te verwelkomen met een schitterende bos bloemen. Een super cadeautje voor een eerste werkdag om het ijs gelijk een beetje te doorbreken.

Voordelen bloemen bestellen en laten bezorgen Frederique’s Choice:

  • Grote keuze uit prachtige verse bloemen en planten
  • Bloemen verser dan vers door directe levering vanaf kwekers
  • Super snelle levertijden –  binnen 24 uur – zes dagen per week
  • Bezorgen in het buitenland (België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden) binnen 48 uur
  • Schitterende verpakkingen 
  • Diverse accessoires
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Zakelijke relatiegeschenken
  • Diverse unieke brievenbus geschenken

Zoek je nog een fleurig cadeau om te geven? Bestel dan eenvoudig schitterende bloemen en planten online bij Frederique’s Choice en laat ze eenvoudig bezorgen. Vergeet vooral niet even de accessoires te bekijken! Wij staan graag voor je klaar. Bekijk onze website voor meer informatie: frederiqueschoice of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor jouw bloemen dag in en dag uit klaar!